• Головна
  • Районні адміністрації Львова запрошують на стажування студентів 5-6 курсів
15:24, 5 травня
Надійне джерело

Районні адміністрації Львова запрошують на стажування студентів 5-6 курсів

Районні адміністрації Львова запрошують на стажування студентів 5-6 курсів

Львівська міська рада розпочала проєкт, до якого запрошує 30 студентів та студенток на стажування в районних адміністраціях. Кожен кандидат чи кандидатка зможе безпосередньо побачити, як працює місто, і долучитись до його розвитку. Розпочнеться стажування з 20 травня 2024 року.

Про це повідомила пресслужба Львівської мерії.

«В часи війни місто має забезпечити функціонування усіх структурних підрозділів і підтримувати його життєдіяльність, навіть коли ворог завдає підступних ударів. Наше місто живе, в місті є молодь, є велика студентська спільнота, і ми хочемо дати можливість молоді реалізувати себе і свій потенціал», – пояснила Лілія Савич, директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради.

Програма стажування студентів (5-6 курс) в районних адміністраціях Львова має на меті сприяти профорієнтації студентів, залучити креативну молодь та використовувати інноваційні підходи у роботі органів місцевого самоврядування.

Учасники та учасниці матимуть змогу долучитись до роботи підрозділів районних адміністрацій, безпосередньо беручи участь у робочих процесах. Водночас гнучкий графік дозволить поєднати стажування з іншими напрямками своєї діяльності. Триватиме стажування 2 місяці.

Реєстрація на відбір до проєкту за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1s81cVy0yEWJyzm7aOAnjxRUlwY60E9JAH_OEGlQGtcs/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

Дедлайн реєстрації – 10 травня включно.

Також нагадаємо, що з 2010 року у Львівській міській раді діє Програма стажування «Перший кар'єрний крок», де пропонує студентам проявити себе, перевірити свої знання на практиці та здобути досвід, виконуючи практичні завдання із супроводом досвідчених фахівців. Багато учасників програми потім залишаються працювати у місцевому самоврядуванні.

Читайте також: У Львові демонтують кіоски: стало відомо де

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #студенти #райадміністрації #стажування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,00
EUR
43,30
43,45
PLN
10,07
10,14
Оголошення
live comments feed...